Sunday, October 7, 2012

Miert szeretem meg ezt az orszagot?

Oktober a mellrak elleni kuzdelem honapja. Hetvegen a Delta legiutaskiseroi rozsaszinben vannak es a fedelzeti udvozleskor elmondta a noci, hogy miert oltoztek igy majd elmeselte, hogy het eve diagnosztizaltak nala a mellrakot es ket honapot adott neki az orvos...megtapsoltuk, mert ez itt igy termeszetes.Beszel rola es tisztelik azert, amin kersztul ment. Felhivta a figyelmet, hogy minden adomanyt szivesen fogadnak es minden megy a Lauder mellrak kutatasaert alapitvanynak. Viccelodott, hogy ha megutjuk a $100 art, akkor a kapitany felvesz valami rozsaszin szoros kalapot,(es bohocot csinal magabol koszonetkeppen). Vegul az utolso, amit hallottunk tole, az volt, hogy 468dollar erkezett eddig es meg a repulo felenel sem tart :)  (es ez a kisebb gep volt Atlanta es New Orleans kozott.

Egyebkent kiderult, hogy a Delta ceg Atlantabol szarmazik, es ez a legforgalmasabb repter a vilagon, illetve a legnagyobb belfoldi eloszto, magyaran innen indul a legtobb belfoldi jarat, hatalmas volt tenyleg es itt ki is ternek a kis stressz faktorunkra, ugyanis 1ora 40perc allt rendelkezesunkre, de amerikaban meg nem szalltunk at soha es az a szabaly, hogy ha megerkezel az orszagba, akkor le kell vamoltatni a csomagodat, magyaran  magadhoz kell venned a feladott csomagot es ujra be kell csekkolni, csakhogy kozben ott van az utlevel ellenorzes, amikor is eldonti az officer, hogy beenged e az orszagba.
 Mondtuk az eloellenorzonek, hogy nagyon sietunk es betett egy rovidebb sorba, ahol a ficko eppen ebedszunetre ment volna. Kettovel elottunk volt egy olasz par es nem tudtak angolul rendesen, ugyhogy bemondtak, hogy "Italian to 8, please" ezt elotte mar hallottuk kinaival es japannal, ott ugraltak a tolmacsok. Nagyon vicces volt, mert az olasz valami papirt akart megmutatni a csavonak es persze kicsit ideges volt es nagy gesztikulalassal atnyult a pulton a papirral. Ez mondhatom nagyon tetszett az ehes faszinak, ugyhogy hands back, hands back felszolitassal rendre parancsolta. Aztan volt meg elottunk egy zimbabwei ficko. feltunk, hogy ot aztan szetszedi, de szerencsere gyors volt, igy aztan mi is 15 perccel az indulas elott odaertunk a kapuhoz... no comment.


1 comment:

  1. ugy szep az elet, ha zajlik :)
    Koszi a faradtsag ellenere irt hiradasokat,isszuk soraid! puszi

    ReplyDelete